Heb je hulp nodig? Stuur ons een online chat bericht

Meer informtaite nodig?

Stuur ons een livechat bericht

Socials

Bericht Jennifer G.

De overname van Culieet is een feit!

Ik wil familie Dekker bedanken voor het bedenken, ontwikkelen en opzetten van Culieet. Dankzij hun kennis en ervaring in de horeca hebben ze een fantastisch, uniek product neergezet. Margienus is als chefkok bekend geworden met zijn begeerde spareribsaus die zij verkochten bij ‘t Zölderke in Ootmarsum. Die spareribsaus is doorontwikkeld naar een gezonde variant, zonder suiker en zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, en zo is Culieet geboren.

8 jaar geleden wilde ik graag op een gezonde manier een aantal kilo’s kwijtraken. Door een onderliggend hormoonprobleem was het voor mij moeilijk om gewicht te verliezen. Ik wilde het door middel van een koolhydraatarm dieet proberen en zocht hulp bij Alda.

Dankzij haar heb ik meer inzicht gekregen op het gebied van voeding en wat dat met het menselijk lichaam doet. Via haar heb ik toen voor het eerst kennis gemaakt met Culieet! Dankzij Culieet kwam ik erachter hoe makkelijk en lekker gezond eten kan zijn. Culieet is zo veelzijdig dat je het bijna aan ieder gerecht toe kunt voegen. Het is nooit meer uit ons keukenkastje verdwenen. En nu, jaren later, krijg ik de kans om het product Culieet over te nemen. Ik ben onwijs trots en blij!